Sweeeeeden!

Hej! 

Nu har det gått över ett år sen sist jag skrev. Mycket har hänt sen dess. 
Jag var tvungen att ta ett litet (stooort) uppehåll i bloggandet då vi faktiskt vann budgivningen (jippie!) och skulle försöka organisera våra liv, packa allt vi ägde, säga upp oss från jobben, skaffa nya jobb i Sverige, vaccinera djuren, hålla koll på lånen och ta farväl av alla på ön. Det blev lite för mycket att hålla reda på, på en gång. 
 
Så, vad har hänt sen sist då? 
 
Vi vann som sagt budgivningen och kunde köpa lägenheten och nu bor vi här. Vi trivs fantastiskt bra och älskar att det är så mycket natur runt omkring oss. Vi bor precis bredvid ett naturskyddsområde och en nationalpark och det är så otroligt vackert att gå omkring där med hunden bland ängar, skogsområden och sjöar. Man är ju inte vidare bortskämd med skog och grönt på Lanzarote. Där är det mesta gult eller grått. Häromdagen sprang jag och Diddy nästan in i en älgfamilj tillexempel. Lite föööör spännande om du frågar mig. Diddy skulle vara tuff och drog som en galning i kopplet även om hon var ungefär lika stor som fader älgs ena näsborre 😂 men det gick bra, älgarna sprang vidare och vi gick hem. 
 
 
Just nu jobbar vi båda två och trivs relativt bra på våra arbetsplatser... och nu är nästa mål i vårt liv att skaffa barn. Vi har redan börjat så smått men mer om det i ett separat inlägg. Nu ska jag börja laga tacos och sen gå på en liten kvällspromenad med Diddy och möta upp Lex från tåget! 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fru+fru

...när livet hann ikapp...

RSS 2.0